Om oss

Ett företag med resurser

Speedtool grundades 1997 av Jimmy Korsbeck. Vi finns i Habo, strax norr om Jönköping, där vi har administration, produktion och lager. Våra uppdragsgivare finns idag huvudsakligen inom Fordon-, Aerospace-, Offshore-, Vitvaru- och Möbelindustrin. Speedtool i Habo är ett högteknologiskt företag med siktet inställt på att bli Sveriges ledande leverantör av avancerade Pressverktyg och Maskinbearbetning. Maskinbearbetningen i våra temperaturkontrollerade lokaler placerar sig i Europas absoluta toppskikt gällande högkvalitativ bearbetning. Speedtool kan efter våra senaste investeringar konstruera, producera och leverera de absolut största och mest komplexa pressverktyg som finns på marknaden. Alla våra verktyg är utprovade och verifierade i Sveriges största provpress före leverans till kund.

En modern maskinpark tillsammans med våra kompetenta medarbetare säkerställer att varje verktyg som lämnar Speedtool uppfyller våra kunders högt ställda krav på oss.
Jimmy Korsbeck, VD

En nära dialog med kunden

Vi är en komplett partner och har kompetens och resurser att ta fram innovativa verktygslösningar för bästa kundvärde över produkternas livslängd. Vår höga och ständiga omvärldsbevakning med goda kontaktytor säkerställer att vi alltid ligger i framkant med ny teknik för högkvalitativa produktionslösningar. Med konstruktionsavdelning, formningssimulering, verktygstillverkning och en flexibel modern maskinpark kan vi rationellt och effektivt tillverka alla typer av verktygsutrustningar. Vi för en kontinuerlig dialog med våra kunder från idé till godkännande av slutprodukt. Vår yrkesskickliga personal och vårt nära samarbete mellan olika avdelningar ger oss förutsättningar för hög kvalitet med god flexibilitet genom hela processen.