Välkommen till oss!

SPEEDTOOL AB grundades 1998 av Jimmy Korsbeck och är ett relativt ungt företag i branschen. Därmed inte sagt att vi saknar erfarenhet. Tvärt om. Vår engagerade och kompetenta personal har en lång och bred erfarenhet av verktygstillverkning och gör alltid sitt yttersta för att tillgodose våra kunders högt ställda krav på oss.

SPEEDTOOL har specialiserat sig på avancerade följd & transfer verktyg, i snart 16 år har vi haft förmånen att arbeta med ett brett spektra av kunder inom såväl bil-, telekom-, vitvaru- och möbelindustrin. Våra kunders högt ställda krav på oss ser till att vi hela tiden utvecklas. SPEEDTOOL levererar verktyg av absolut högsta kvalitet.SPEEDTOOL utför även avancerad legotillverkning & prototyper, främst 5-Axlig bearbetning och ofta i svåra material som härdat stål, rostfritt, titan, Inconel, mm.

Verksamheten startades i Bankeryd 1998 men återfinns idag i Habo sedan 2006, 20 km norr om Jönköping. SPEEDTOOL förfogar över en modern maskinpark som ständigt uppdateras efter senaste tekniken.


SPEEDTOOL AB | Industrigatan 18 | 566 34 Habo | Telefon: 036-477 50 | E-post: info@speedtool.se